Kies jouw appartement

Kom bij ons wonen

Is jouw keuze niet meer beschikbaar, dan kun je toegevoegd worden aan onze wachtlijst en houden we je op de hoogte wanneer er weer wat beschikbaar komt. Inschrijven wachtlijst.

Voorwaarden inschrijven:

  • Vul alle gegevens op dit online formulier in.
  • Zorg dat je voldoet aan de de kwalificatiecriteria. Na toewijzing zullen we je vragen documenten te uploaden die dit onderbouwen (zoals kopie identiteitsbewijs, bewijs van inschrijving HBO/Universiteit, inkomensverklaring etc.).
  • Na het insturen van het formulier ontvang je een ontvangstbevestiging. Heb je deze niet ontvangen? Neem dan contact met ons op om te verzekeren dat je inschrijving bij ons binnen is.
  • Je kunt vijf woning voorkeuren aangeven
  • Wanneer je een woning krijgt toegewezen, ontvang je een uitnodiging via ons online verhuursysteem. Je betaalt €100,- inschrijfgeld om de procedure verder in te gaan. Vervolgens heb je een week de tijd om je registratie af te ronden, documenten te uploaden en het huurcontract te tekenen. Dit gebeurt allemaal via ons MB275-online verhuursysteem. Het inschrijfgeld wordt later verrekend met de move-in fee.
  • Mochten wij jou geen woning kunnen toewijzen, dan ontvang je van ons geen bericht. Je blijft wel bij ons in het systeem staan als reservekandidaat. Wil je dit niet? Geef dit dan aan via onderstaand inschrijfformulier (opmerkingenveld).
  • Voor vragen kun je mailen naar info@mb275.nl. We streven ernaar om binnen 24 uur te reageren (op kantoordagen).

De velden met * zijn verplicht.

Datumnotatie: DD/MM/JJJJ. Bijvoorbeeld 16/02/1986
Nationaliteit
Huidige beroepsstatus
(Wanneer je student bent, geef dan een schatting van je totale bruto jaarinkomsten uit zowel je studiefinanciering en eventuele lening, als je bijkomende inkomsten uit een eventuele bijbaan op.)

Welke woningtypen hebben jouw voorkeur (je kunt maximaal 5 voorkeuren aanvinken):

Met hoeveel personen wil je het appartement gaan bewonen?

Per wanneer wil je de woning betrekken?

Hoe heb je ons gevonden?

Communicatievoorkeuren

MB275 wordt met trots door Greystar Netherlands Coöperatief U.A. beheerd in opdracht van één van haar klanten. We sturen u graag informatie over onze exclusieve aanbiedingen, evenementen, ons laatste nieuws en over andere huurgemeenschappen in Nederland. Uw persoonsgegevens zullen worden verwerkt conform ons privacybeleid en we houden uw persoonsgegevens altijd veilig en beschermd. U hebt te allen tijde de mogelijkheid om uw voorkeuren te wijzigen of om de ontvangst van onze berichten te beëindigen. We verzoeken u om hieronder aan te geven op welke wijze u door ons geïnformeerd wil worden.

Ik ontvang graag informatie via email
Ik ontvang graag informatie via SMS
Ik word graag telefonisch geïnformeerd
Ik ontvang graag informatie via de normale post
Ben jij een robot?