Ga voor een luxe studentenwoning in Den Haag van MB275!

Een plek waar jij je thuisvoelt
Volledig gemeubileerde
appartementen en studio’s

Gemeubileerde appartementen te huur bij MB275

Op zoek naar een luxe studentenwoning in Den Haag? Bij MB275 zijn er verschillende typen appartementen te huur; compacte studio’s, grotere superior studio’s, studio lofts met mezzanine en 2-kamerappartementen. De woningen zijn instapklaar, comfortabel gemeubileerd en simpel ingericht, zodat jij je kunt focussen op het omtoveren van je appartement tot een thuis!

Comfortabel wonen in Den Haag

Al onze luxe studio’s en appartement zijn gemeubileerd met een bank of fauteuil, queen-size bed met matras en een tafel met minimaal twee eetkamerstoelen. De perfecte ruimte om je te vermaken.

Verbeter je kookkunsten in je moderne keuken, compleet met inductiekookplaat, koel-vriescombinatie en genoeg kastruimte.

Al onze woningen zijn licht en ruim. Vooral onze superior studio’s en studio lofts, die voorzien zijn van hoge plafonds en een mezzanine voor extra opslag. Sommige appartementen hebben zelfs een eigen balkon. Ideaal als je op zoek bent naar een woning met buitenruimte.

Uitgerust met een inloopdouche, wastafel met spiegel, toilet en handdoekenrek, zijn al onze badkamers ontworpen voor het dagelijks leven.

Ons all-in woonconcept houdt in dat alle voorzieningen, verwarming, groene stroom, water en razendsnel internet zijn inbegrepen in een maandelijks bedrag.

Kies uit de volledige gemeubileerde appartementen van MB275

Huurprijzen starten vanaf circa €633 per maand, exclusief de kosten voor het all-in woonpakket. Koppels zijn welkom in appartementen groter dan 30m².

Klaar om te verhuizen?

Is jouw favoriete appartement helaas verhuurd? Bekijk regelmatig de beschikbaarheid via de 'Boek Nu' optie.