Waarom huren in Den Haag bij MB275?

/Huren in Den Haag

Ontspannen
Unieke community
Comfortabel wonen
Volledig gemeubileerd
Veilig
Duurzaam
Uitstekende service

Huren in Den Haag met MB275

Vind de ideale ruimte die bij je past, en voel je thuis bij MB275. Met een unieke community van studenten en young professionals en volledig gemeubileerde appartementen was huren in Den Haag nog nooit zo aantrekkelijk. Wij hebben werkelijk voor alles gezorgd, zodat jij meer tijd hebt om te ontspannen, en te genieten van het leven in Den Haag. Bekijk onze luxe appartementen en start met huren in Den Haag, bij MB275.

Comfortabele ruimte

Onze volledig gemeubileerde appartementen zijn simpel ingericht, zodat je de finishing touch zelf kunt toevoegen. Geniet van je eigen plek.

Samen wonen bij MB275

Sluit je aan bij onze unieke community van studenten en young professionals en maak nieuwe vrienden!

Vertrouw op gemak

Met onze vele voorzieningen en een vriendelijk team dat altijd klaarstaat om te helpen, wordt comfortabel wonen wel erg gemakkelijk.

Wees duurzaam

Wij dragen ons steentje bij aan het milieu met een fietsenstalling, groene stroom en toegang tot parken en stranden.

Bekijk waarom jongeren voor huren in Den Haag kiezen met MB275

“De unieke community, de activiteiten die door het MB275 team worden georganiseerd en de sportschool. Het is een goed, schoon en nieuw gebouw met het openbaar vervoer om de hoek.”

“De service en de houding van het personeel is altijd zeer vriendelijk. Ze zijn erg behulpzaam en helpen direct wanneer je hulp nodig hebt. Ook de moderne infrastructuur is onwijs leuk, zoals ‘MyPup’.”

“Het gevoel van onze hechte community waar we met z’n allen voor zorgen. Ik denk dat het een lastige opgave is geweest, maar de servicedesk heeft onwijs hun best gedaan om ons te helpen elkaar beter te leren kennen. Zo voelen we ons allemaal hartstikke welkom!”